Demana el millor sushi

a domicili a Esplugues

Prova-ho ara

sushi a domicilio esplugues

Menjar Japonés a Esplugues de Llobregat

Hi ha multitud de sushi lovers a Esplugues del Llobregat que ja són fidels a la qualitat del nostre sushi gràcies a la higiene en la cuina, els peixos frescos i la cura en l’enviament i en la presentació dels plats.

Demanar sushi a domicili a Esplugues del Llobregat sempre és bona idea per als veïns de la zona que volen gaudir del menjar japonès a la seva llar. 

Et vénen de gust avui unes safates de sushi a casa?

Portem el millor sushi fins a la teva oficina

Treballar a Esplugues té premi, Naru sushi reparteix menjar japonès a domicili! No solament a llars sinó també a la multitud d’empreses i oficines que hi ha per la zona.

A Esplugues del Llobregat ens criden sovint per enviar safates variades de sushi a domicili. Així, s’alimenten de manera saludable després de llargues reunions, celebren èxits empresarials amb treballadors o clients o simplement demanen el que els ve de gust menjar en els seus dies de treball.

Sushi a domicili Esplugues, per menjar o per sopar o per a les dues coses! El menjar japonès és tan variat que en podeu menjar tots els dies si així ho desitgeu, sigui gaudint del nostre menú de migdia o de la carta. Crideu-nos al nostre telèfon 93 182 13 42 i podreu fer la comanda que desitgeu, ja sigui individual o per a grups, el sushi arribarà per qui ho sol·liciti en tot el Baix Llobregat, que és la zona on lliurem comandes des que vam obrir fa uns anys. Esplugues de Llobregat és un dels llocs des d’on més ens criden i tu encara no ho has fet?

Anima’t!

sushi-esplugues