Demana el millor sushi

a domicili a Cornellà

Prova-ho ara

sushi a domicilio cornella

Menjar japonès a Cornellà

A Cornellà el sushi a domicili o delivery té un nom: Naru Sushi. Almenys aquí és on truquen cada vegada més persones amb ganes de demanar bon menjar japonès. A vegades, alguns clients prefereixen passar-se a visitar-nos al nostre centre i comprar menjar per emportar-se.

Enviament a domicili o per emportar-se, l’important és triar un bon japonès a Cornellà i nosaltres et convidem que ens coneguis, que miris la nostra carta, el nostre local o que ens cridis al 93 182 13 42.

Prova’ns!

Sushi a l’oficina a Cornellà

Cornellà és una ciutat en ple creixement en la qual cada dia s’assenten noves empreses. En el nostre repartiment a domicili rebem moltes trucades de Cornellà, de treballadors i empresaris que volen menjar de manera saludable a la seva oficina, amb una carta variada.

El sushi a domicili el podràs gaudir amb la teva gent o amb els teus companys de treball sense haver de moure’t del lloc, o també existeix l’opció a Cornellà de visitar-nos en el nostre local per recollir la comanda. Estem situats a Mossèn Andreu 1, 08940 – Cornellà de Llobregat.

Treballes a Cornellà? Truca’ns!
Tel. 93 182 13 42

sushi cornella
narusushi