TORNAR
menu mediodia sushi

Menú Migdia

12,50€

Menú migdia

 

Pels qui els hi agrada el sushi entre diari, una solució senzilla per menjar i no trigar a escollir és el menú de migdia. Aquí pots trobar els “grans èxits” de la particular música de la carta de sushi, on cada dia es pot triar la melodia que més et ve de gust, barrejant al teu aire i creant un remix fabulós del que més vol escoltar el teu estómac. Que soni la música cada dia en el lloc que et vingui de gust perquè disposem d’un menú migdia a domicili que voldràs repetir un dia sí i un altre també.

Disposem d’un complet menú de migdia a domicili que us farà fàcil l’elecció de menjar a casa vostra o en l’oficina. Ve de gust menjar japonès? Doncs anem allà, per 12,50€ us oferim: primer, segon, beguda i, per descomptat, incloem escuradents i soia. Són indispensables per als grans aficionats al sushi i que es tracti d’una comanda a domicili no fa que es resti qualitat al menjar, només faltaria!
En el nostre menú migdia a domicili, tenim un primer abundant i ple de bon sushi. Podeu triar combinacions de uramaki i nigiri, solament de cadascun, makis o broquetes de pollastre yakitori.

Els nostres primers

Sabem que és difícil, però només pots escollir un.

uramaki narusushimaki narusushiuramaki narusushinigiri narusushiyakitori narusushi

Els nostres segons

Qui va dir que les segones parts no eren bones?

sopa de miso narusushiyakisoba narusushiyakitori narusushitiras de pollo narusushiGyoza narusushi

 

… I EMPORTA’T UNA CERVESA KIRIN PER NOMÉS 1 € MÉS

De segon ens endinsem als plats més sol·licitats del menjar japonès: sopa de miso, yakisoba, gyozas o broqueta de pollastre yakitori.
La beguda que s’inclou en el nostre menú de migdia a domicili és refresc, cervesa de la marca Estrella o aigua. Ets dels qui els hi agrada anar provant plats diferents en les seves comandes de migdia? Doncs crida’ns al 93 182 13 42 perquè en el nostre menú tens cinc opcions per cada plat podries demanar de dilluns a divendres sense repetir!

Com imaginareu, aquest menú no és vàlid per a festius. És una opció per a dies laborables en els quals l’enrenou del dia a dia o les ganes de menjar japonès fan que agafis el telèfon i vulguis que et portin menjar fet i sà, sense preocupar-te de res més. I nosaltres encantats! Per això estem, no solament en caps de setmana i en celebracions, sinó també en el teu dia a dia.